Üzleti váróterem

Szeretettel várjuk utasainkat Budapest-Keleti pályaudvaron a felújított Üzleti váróteremben!Üzleti váró-recepció

Az Üzleti váróteremben (Business Lounge) a pályaudvar 9. vágánya mellett, egyszerre modern, hangulatos és nyugodt környezetben, frissítőket és harapnivalókat fogyasztva várhat vonata indulására, vagy pihenheti ki érkezés után az utazás fáradalmait. A felújított helyiség ideális helyszín kikapcsolódáshoz, munkavégzéshez vagy akár egy üzleti találkozóhoz is.

Az Üzleti váróterem minden nap 6:00 és 21:15 között tart nyitva..

A szolgáltatást akkor veheti igénybe, ha rendelkezik az alábbi menetjegyek, bérletek vagy kedvezménykártyák valamelyikével, vagy azokat helyben vásárolja meg.

Belépésre jogosító nemzetközi jegyek és bérletek

– 1. osztályú nemzetközi menetjegy, amelynek útvonalában Budapest is szerepel, vonathoz kötött menetjegy esetén a vonat menetrend szerinti indulása előtt vagy tényleges érkezése után 2 órán át;

– hálókocsijegy Budapest-Keleti pályaudvari indulással vagy érkezéssel, a vonat menetrend szerinti indulása előtt vagy tényleges érkezése után 2 órán át;

– 1. osztályú Eurail, Interrail és European East Pass bérlet, 1. vagy Business osztályú helyjegy vagy hálókocsijeggyel, a vonat menetrend szerinti indulása előtt vagy tényleges érkezése után 2 órán át;

– 1. osztályú ÖBB ÖsterreichCard, ha az utas a magyar–osztrák határig érvényes 1. osztályú menetjeggyel is rendelkezik;

– vak, illetve kerekesszékes utasok és kísérőik menetjegyei.

Belépésre jogosító belföldi jegyek és bérletek

– 1. osztályú belföldi menetjegyhez Budapest-Keleti pályaudvari indulással kiadott 1. osztályú helyjegy vagy pót- és helyjegy, vagy 1. osztályra Budapest-Keleti pályaudvari indulással érvényes Okosjegy, a vonat indulása előtt 1 órán belül;

– 1. osztályú, Budapest-Keleti pályaudvari indulással kiadott helyjegy vagy pót- és helyjeggyel utazó 6 éven aluli gyerek, akinek a kísérője is jogosult az Üzleti váróba belépni, a vonat indulása előtt 1 órán belül;

– hadirokkant vagy hadiözvegy részére kiadott díjmentes helyjegy vagy felár, a vonat indulása előtt 1 órán belül;

– START Klub VIP kártya - naponta legfeljebb két alkalommal, alkalmanként legfeljebb 1 órára.

Ha ezek egyikével sem rendelkezik, Üzleti váróterem belépőt is válthat, amely egyszeri belépésre, és 4 órás tartózkodásra jogosít. Ára: 2990 Ft.

Az Üzleti váróteremben ingyenes WiFi-kapcsolat, valamint újságok és folyóiratok is rendelkezésre állnak. Az elektronikai eszközök töltése konnektorokkal, USB-csatlakozókkal és az „Okos sarokban” vezeték nélküli módon is lehetséges.

Üzleti váró okos sarok Üzleti váró utasok

Vendégeink számára az Utasellátó változatos étel- és italkínálatot biztosít - köztük tartalmas szendvicseket, finom süteményeket, valamint édes és sós rágcsálnivalókat is. Az ingyenesen biztosított választékon kívüli további ételek és italok is vásárolhatók, kizárólag bankkártyával vagy SZÉP-kártyával.

A váróteremben történő tartózkodáskor, a rendelésre várakozás és a fogyasztás idejét kivéve kötelező az orrot és a szájat eltakaró maszk viselése!

Az Üzleti váróterem étel- és italkínálata az oldal alján letölthető formában tekinthető meg!

Az Üzleti váróteremben munkatársainktól nemcsak utazással információkat kaphatnak, de belföldi- és nemzetközi menetjegyeket illetve helyjegyeket is vásárolhatnak. (Ezek fizetése is kizárólag bankkártyával lehetséges.).

Üzleti váró nagytotál Üzleti váró pult

Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF ikon Üzleti váróterem - Utasellátó étel-és italkínálat117.09 KB2021.11.27.

Aktuális euróárfolyam

A nemzetközi menetjegyek forintban vagy bármely nemzetközi pénztárunkban – a MÁV-START Zrt. által meghatározott alábbi árfolyamon – euróban is fizethetők. Ha nemzetközi utazásához több információt szeretne kapni, kérjük, hívja a MÁVDIREKT-et a +36 (1) 3 49 49 49-es számon, vagy keresse fel nemzetközi jegykiadó-helyeinket.

A nemzetközi jegyek vásárlásakor alkalmazott árfolyam: 

1 € = 360 Ft