50 százalékos vasúti utazási kedvezménnyel a Campus Fesztiválra

2022. július 19. kedd, 11.25 / Utolsó módosítás: 2022. augusztus 2. kedd, 09.16

A Campus Fesztivált 2022. július 20-24. között rendezik, a ​MÁV-START és a GYSEV a rendezvényre utazók részére 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Debrecen vasútállomásra.

A fesztiválra érkezőknek nyújtott kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. Aki 1. kocsiosztályon szeretne utazni, a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat; illetve feláras vonat igénybevétele esetén az igénybe venni kívánt vonatra érvényes felárat meg kell fizetni.

Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljesárú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy a kedvezményes árú menetjeggyel az utazás legkorábban július 19-étől kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, július 25-én éjfélig kell befejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra a rendezvény helyszínén történő bélyegeztetés után érvényes, amire a főbejáratnál található InfóPonton van lehetőség, minden nap 14:00 és hajnali 2:00 között. A bélyegzés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegy visszautazásra érvénytelen. Az utas részére a menetjegy ellenőrzést végző munkavállaló teljesárú egyúti jegyet (vagy az utast megillető egyéb kedvezményes egyúti jegyet) állít ki és pótdíjat számít fel.

A fesztiválról minden információ a https://www.campusfesztival.hu/hu oldalon érhető el.