Tengernyi ajánlat - közvetlen vonatok

A MÁV-START 2014-ben is közlekedtet közvetlen kocsikat és vonatokat az Adriai- és a Fekete-tenger partjára. Kedvezményes menettérti jegyeinknek, valamint a fekvőhelyes- és hálókocsiknak köszönhetően Ön akár már Budapesten is megkezdheti a nyaralást. Felesleges repülőtéri várakozások és rossz minőségű utak helyett a vetett ágy kényelmével várjuk, hogy másnap reggel a tengerparti nagyvárosok szívében ébredhessen.

Menettérti jegyek

Valamennyi tengerparti célállomásra kedvezményes menettérti jegyeket kínálunk, amelyekre célállomástól függően akár 65 % kedvezményt is biztosítunk – gyermekek pedig még ennek az árnak is csak a felét fizetik. Bulgáriába a csoportosan utazók CityStar menetjegyeket is válthatnak, amelyekkel párok, baráti társaságok és családok is kedvezőbb áron utazhatnak, mintha egyenként váltanák meg menetjegyeiket. A CityStar kedvezményekről a bolgár ajánlatoknál tudhat meg többet.

Fekvőhelyes- és hálókocsik

A fekvőhelyes kocsi kevés pénzért kínál kellemes alvási lehetőséget. A nappal normál ülőkocsiként közlekedő járművek fülkéiben éjszakára a foglalási kategóriának megfelelően hat vagy négy fekvőhely kerül kialakításra, amelyhez ágyneműt is biztosítunk.

Aki az utazás során is szeretné a saját szoba intimitását átélni, azoknak a hálókocsikat ajánljuk, melyekben foglalástól függően egy, kettő, vagy három személy alhat, mosdóval ellátott, a folyosó felől teljesen zárt fülkékben. Az egyágyas fülkéket foglaló utasoknak 1. osztályú menetjegy váltása kötelező.

Mindkét kocsikategóriában a kocsik saját kísérője gondoskodik az utasok kényelméről és biztonságáról, s az éjszakai jegyvizsgálatok kellemetlenségétől is megkíméli őket a menetjegyek összegyűjtésével. Emellett az út egész folyamán vásárolhatók nála italok, és egyszerűbb ételek is. Valamennyi fülke zárható belülről oly módon, hogy azt kívülről még a kísérő sem tudja kinyitni.

Vonataink és célállomásaink

Az egyes országokra kattintva bővebb információkat kaphat a célállomásokról, vonatok menetrendjéről, az igénybevehető kedvezményekről és a pontos árakról

Horvátország

Budapest – Split

Június 13. és augusztus 29. között minden kedden és pénteken, ülő-, fekvőhelyes és hálókocsival

Menettérti jegyek: 78 €-tól

Bulgária

Budapest – Várna

Június 14. és szeptember 13. között minden szombaton, ülő-, fekvőhelyes- és hálókocsival

CityStar menettérti jegyek 113 €-tól

 

Budapest – Burgas

Június 13. és szeptember 12. között minden kedden és pénteken, ülő-, fekvőhelyes- és hálókocsival

CityStar menettérti jegyek 122 €-tól

 

Szlovénia

Budapest-Koper, június 26. és augusztus 28. között minden hétfőn és csütörtökön, menettérti jegyek: 72 €-tól

Csatlakozó járattal Pula felől/felé, menettérti jegyek 86,20 €-tól

 

A célállomásokról a vonatok mindig a fent felsorolt napokat követő napokon indulnak vissza, illetve először/utoljára.

Montenegró

Budapest – Bar

FIGYELEM! A Belgrád-Bar szakasz a közelmúlt kedvezőtlen időjárása során súlyos károkat szenvedett, ezért ezen anyáron a közvetlen kocsik és az azokat továbbító Szabadka-Bar vonat egyáltalán nem közlekednek, helyettük a szerb vasút buszos pótlást nem biztosít!!!

Amennyiben utazásáról a vonat elmaradása miatt nem mond le, és mindenképp vonattal szeretne utazni Bar-ba, a lehetséges szükségmegoldásokról itt tájékozódhat.


Nemzetközi menetjegye mellé vegye meg Atlasz biztosítását online módon itt.

Aktuális euró árfolyam

A megadott árak a MÁV-START Zrt. által meghatározott árfolyamon forintban, vagy bármely nemzetközi pénztárunkban euróban is fizethetők. Ha nemzetközi utazásához több információt szeretne kapni, kérjük, hívja a MÁVDIREKT-et a 06 (40) 49 49 49-es számon, vagy keresse föl nemzetközi jegykiadó helyeinket.

A nemzetközi jegyek vásárlásakor alkalmazott árfolyam:

2015. január 8-tól:

1 € = 320 Ft

2015. február 13-tól:

1 € = 315 Ft

 

 

Állomáskereső

 

MÁVDIREKT

telefonos ügyfélszolgálat elérhetősége belföldről: 06 (40) 49 49 49,
külföldről: +36 1 444 44 99

Bejelentkezés az e-Ticketbe