Jegyváltás, jegyárak

KERÉKPÁRJEGYEK

Kerékpárjegyet  viszonylatra lehet vásárolni. A kerékpárjegyek árai a megtett út hosszának megfelelően alakulnak, melyekről az alábbi linken tájékozódhat.

A kerékpárjegyek ára:

- 50 km alatt egységesen 235 Ft,
- 50 km felett km-övezetenként növekvő.

Kerékpárjegyét az utazása előtt 60 nappal vásárolhatja meg, amelyet célszerű a menetjeggyel együtt megváltani.

Egy utas egy darab kerékpárt szállíthat.

KERÉKPÁR HAVIBÉRLETTEL JOBBAN MEGÉRI AZ UTAZÁS

Ha ingázik és van vasúti havibérlete vagy Budapest-Bérlete, érdemes kerékpárjára kerékpár-havibérletet váltani, amely akár már 3 menettérti utazás után meghozza az árát. A kerékpár-havibérletek árairól ide kattintva tájékozódhat.

Az összecsukható kerékpárt – az Üzletszabályzatban feltüntetett kézipoggyászméret - és tömeghatáráig – a vasúttársaság díjmentesen szállítja!

KERÉKPÁROS TÚRAJEGY

Vonattal és kerékpárral a legkedveltebb célpontok a Balaton, a Tisza-tó és a Fertő tó. Ha Ön is ide tervezi kirándulását idén is megéri kerékpáros túrajegyet váltania.

A kerékpáros túrajegy előnye, hogy az ország bármely területéről elindulva, a megtett távolságtól függetlenül, egységesen, 420 forintért vásárolható meg, ha az utas a három tó valamelyikéhez kirándul, akár hétvégén, akár hétköznap.

A kerékpáros túrajegy érvénytartamán belül korlátlan számú kerékpárszállítást biztosít (oda és vissza irányban is) az érintett vasútvonalon. Az utasnak természetesen a megfelelő menetjeggyel rendelkeznie kell. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy például Debrecenből a Balatonhoz utazva, a menetjegy mellé a Balaton kerékpárjegyet megvásárolva nemcsak a tóhoz lehet eljutni és a biciklit elszállítani, hanem ugyanezen a napon a balatoni állomások, megállóhelyek között utazva már nem kell újabb kerékpárjegyet váltani, csupán az adott útra érvényes menetjeggyel kell rendelkezni. A túrajegyek természetesen vissza irányba is megválthatóak, tehát a Balatontól Debrecenbe utazva is igénybevehető a 420 forintos kerékpárjegy.

Állomáskereső

 

MÁVDIREKT

telefonos ügyfélszolgálat elérhetősége belföldről: 06 (40) 49 49 49,
külföldről: +36 1 444 44 99

Bejelentkezés az e-Ticketbe